fbpx

BLOG

Γιατί να προτιμήσετε το Future Business School για την επιμόρφωσή σας

Το Future Business School ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται με επιτυχία στην εκπαίδευση ενηλίκων ιδιωτών & στην κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων.

Με σκληρή δουλειά & συνεχή προσαρμογή στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και της αγοράς, με ΑΜΕΣΗ πρακτική εφαρμογή των γνώσεων στην εργασία του σπουδαστή ή του στελέχους της επιχείρησης.

 

Οι πάνω από 10.000 απόφοιτοι μας & τα 3.000 στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και οι 500 από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Επιχειρήσεις σε Ελλάδα & Κύπρο, που έχουν επιμορφωθεί στο Future Business School μαρτυρούν την επιτυχία της εκπαιδευτικής μας πρότασης μας για την επιμόρφωση σας.

Στο Future BS εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης και δημιουργούμε τους επαγγελματίες του αύριο.

 

http://www.futurebs.gr/images/Why_FBS/whyFBS2.jpg

 

Η ομάδα του Future Business School έχει δημιουργήσει και συνεχώς ανανεώνει τα πιο πρακτικά και διαδραστικά Diplomas & Σεμινάρια.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, οι σπουδαστές μας πέρα από την απαραίτητη θεωρητική γνώση για την κατανόηση του αντικειμένου,εξασκούνται συνέχεια στα Lab μας, ώστε να μπορούν να έχουν αυτονομία με την αποφοίτηση τους,δημιουργώντας workshops και εργασίες με την καθοδήγηση και την αρωγή των εισηγητών,χρησιμοποιώντας όλα τα "εργαλεία" που έχουν διδαχθεί κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.

 

 

Τα Diplomas & τα σεμινάρια μας είναι εμπλουτισμένα με :

  

 

 

τα οποία συνεχώς ανανεώνονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες της αγοράς και εξατομικεύονται σύμφωνα με τις επαγγελματικές ανάγκες των σπουδαστών.

 

 

Οι εισηγητές μας, οι οποίοι έχουν πολύχρονη διδακτική εμπειρία και στελεχώνουν τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις, καθοδηγούν συνέχεια τους σπουδαστές ώστε τα courses να είναι απόλυτα διαδραστικά.

 

 

 

Η δουλειά όμως δεν σταματάει μέσα στην τάξη.
Ο σπουδαστής με την εγγραφή του αποκτά πρόσβαση και ατομικό λογαριασμό, στην υπερσύγχρονη ηλεκτρονική μας πλατφόρμα (είτε παρακολουθεί μέσα σε τάξη είτε με
e-learning) όπου θα βρει δομημένα όλα τα courses που θα παρακολουθήσει.

 

 

 

Εκεί θα βρεί : 

  • Syllabus του κάθε σεμιναρίου
  • Επαγγελματικές παρουσιάσεις κάθε μαθήματος
  • Εκπαιδευτικό Υλικό σε ηλεκτρονική μορφή
  • Υποστηρικτικό Υλικό για κάθε σεμινάριο (άρθρα,case studies,video,quizzes κλπ.)
  • Αναλυτική βαθμολογία για κάθε μάθημα
  • Online επικοινωνία με τον εισηγητή για την άμεση επίλυση οποιασδήποτε απορίας
  • Σχετική βιβλιογραφία με το αντικείμενο του σεμιναρίου

 

 

 

 

  • To Future Business School εφαρμόζοντας μια πρωτοποριακή μέθοδο βιντεοσκόπησης των μαθημάτων, τα προσφέρει στους σπουδαστές μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, για όσο διάστημα διαρκεί η φοίτηση τους.
    Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να επανέλθει και να ξαναδεί μέρος ή ολόκληρο το μάθημα και να εστιάσει στα σημεία που επιθυμεί.

 



 

  • Στο τέλος κάθε σεμιναρίου, ο σπουδαστής μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας δίνει τις τελικές εξετάσεις κάθε ενότητας.
  • Με την ολοκλήρωση της εξέτασης, ΑΜΕΣΑ ο σπουδαστής λαμβάνει στο email του την αναλυτική του βαθμολογία καθώς και ενημέρωση για τις λανθασμένες απαντήσεις του με ταυτόχρονη υπόδειξη της σωστής, ανά ερώτηση. 

 

Diplomas
 

Seminars
 

E-learning