fbpx

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FBS

Ιωάννα Μπαριτάκη

Managing Director

Εισηγήτρια Επικοινωνίας και Ψυχολογίας. Πτυχιούχος Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών, MBA / ΕΕΔΕ.Managing Director του Future Business School από το 2000.Η Ιωάννα Μπαριτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Εισηγήτρια Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων  και Ψυχολογίας. Πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος MBA / ΕΕΔΕ. Βρίσκεται στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων από το 1992.

Το 2000 ιδρύει τον εκπαιδευτικό φορέα Future Business School, στον οποίο μέχρι σήμερα ασκεί καθήκοντα Managing Director, έχοντας σημαντικές επιτυχίες στην εκπαίδευση ενηλίκων και στελεχών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας πρωτοπόρα και σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα,

πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ελληνικούς φορείς πιστοποίησης.

Διακρίνεται για την κοινωνική της δράση και ευαισθησία.

Τιμηθείσα με πολλά βραβεία τόσο ατομικά όσο και εταιρικά, πιστεύει ακράδαντα στην πρωτοπορία ως μοχλό ανάπτυξης.

 


» περισσότερα

Γιώτα Παπαβασιλείου

Υπεύθυνη Διαχείρισης E-learning προγραμμάτων

Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Η αγάπη της για  την μάθηση και την έρευνα την οδήγησε στον εκπαιδευτικό τομέα όπου έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, καθώς και την διαχείριση και προώθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με φοίτηση εξ αποστάσεων. Με 10ετη εμπειρία στην επικοινωνία, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην εκπαίδευσή ενηλίκων και την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων


» περισσότερα

Βασίλειος Αιβαζίδης

Business Counsellor SME's, Retail and Franchise, Trainer and HR Development


Ο κ. Αϊβαζίδης Βασίλης δραστηριοποιείται ως Επιχειρησιακός Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (Επιλογή, Εκπαίδευση, Ανάπτυξη, Αξιολόγηση εργαζομένων) και Λειτουργός Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας.


» περισσότερα

Δημήτριος Χρυσάγης

Εισηγητής Πληροφορικής, Σχεδιαστικών Προγραμμάτων και δημιουργίας Web Site, Πτυχιούχος Προγραμματιστής – Αναλυτής, Web & Graphic Designer.


» περισσότερα

Δημήτρης Κόντης

Mr Kontis has studied Electrical Engineering at ATEI of Crete. He has an extensive 18 years of experience as Enterprise Resource Planning  SAP  Developer /Consultant and IT Business Analyst in Logistics execution providing robust service solutions. His experience gained through Gas & Oil Industry, Automotive, Retail, FMGC, Telecommunications  & Educational Institutes


» περισσότερα

Αντώνιος Χρυσόγελος

Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Εισηγητής Σεμιναρίων για Πωλήσεις, Νεοφυή Επιχειρηματικότητα, Marketing, Καινοτομία, Management, Project/Time/Stress/Conflict/Change Management, Διαπραγματεύσεις. Διαθέτει 13-ετή εργασιακή εμπειρία σε τμήματα πωλήσεων & μάρκετινγκ πολυεθνικών & μεγάλων ελληνικών εταιρειών με φαρμακευτικά, βιοτεχνολογικά & καταναλωτικά (FMCG) προϊόντα. Σήμερα εργάζεται ως Medical Representative στην εταιρεία Sandoz - Novartis Hellas S.A. Παράλληλα, είναι Pharma Industry Lead Mentor για το project “Career Orientation for Schools” των 100Mentors.com & Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ.


» περισσότερα

Στέλλα Ταράμπολα

Πιστοποιημένη εισηγήτρια EPR από την Softone, Μηχανογράφος με μεγάλη εργασιακή και διδακτική εμπειρία σε εργαζόμενους και στελέχη.


» περισσότερα

Χρήστος Μάρκου

Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, με εξειδίκευση σε θέματα οικονομικών και επεξεργασίας στατιστικών δεδομένων μέσω Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Εκπαιδευτής στο μητρώο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ΕΚΔΔΑ. Εργαστηριακός Συνεργάτης Πανεπιστημίου Πειραιώς τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σύμβουλος επιχειρήσεων στην βελτιστοποίηση παροχής υπηρεσιών, Marketing, σύνταξη και επίβλεψη οικονομικών καταστάσεων, Crisis Management, Στατιστικές προβλέψεις πωλήσεων (Forecasting). Κατέχει πάνω από 10.000 διδακτικές ώρες σε Α.Ε.Ι. και εταιρίες.


» περισσότερα

Γεώργιος Μαρέντης

Πιστοποιημένος εισηγητής EPR από την Softone, Μηχανογράφος με μεγάλη εργασιακή και διδακτική εμπειρία σε εργαζόμενους και στελέχη.


» περισσότερα

Κωνσταντίνος Χαλάς

Πιστοποιημένος εισηγητής EPR από την Softone, Μηχανογράφος με μεγάλη εργασιακή και διδακτική εμπειρία σε εργαζόμενους και στελέχη.


» περισσότερα

Στέλιος Καλαθάς

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, εμψυχωτής, εμψυχωτής ομάδων,εκπαιδευτής της μεθόδου Συναισθηματική διαλεκτική.


» περισσότερα

Μαίρη Μπισμπίκη

 Εισηγήτρια με ειδίκευση στην Εκπαίδευση Προσωπικού, Ανάπτυξη Επιχείρησης (Business Development), Διαχείριση Έργων (Project Management), Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΗR), Marketing, Δημόσιες Σχέσεις (PR), Διοργάνωση Εκδηλώσεων & Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, Οργάνωση & Διοίκηση ομάδων.

 


» περισσότερα

Ιωσήφ Μπούρλας

Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Αξιολόγησης Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ανθρωπίνου Δυναμικού


» περισσότερα

ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Ο Στράτος Ιορδανίδης είναι Life Business & Mindset Coach, εισηγητής σεμιναρίων «the secret» ο Νόμος της Έλξης, Manager Υγείας, Ευεξίας και M.L.M. “Network Marketing”. Είναι απόφοιτος «Σχολής οικονομίας και διοίκησης, τμήμα MARKETING» Executive Diploma in Marketing & Sales Management και κάτοχος Diploma in Personal & Executive Coaching, ICF accretided – ACSTH. Με 15ετή προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες “Sales Management & HR Consulting” και 10ετή επαγγελματική και βιωματική εμπειρία στην προσωπική ανάπτυξη αντιλήφθηκε την ανάγκη του Life Coaching τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή για να υπάρχει η προσδοκώμενη επιτυχία και στους δύο τομείς. Έχει συνεργαστεί με Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρίες, καθώς επίσης με HR Trainers & Senior Managers. Πιστοποιημένος I.C.F Coach ” International Coach Federation”.


» περισσότερα

Φωτεινή Κοντονίκα

Εισηγήτρια Autocad και Σχεδιαστικών Προγραμμάτων, Πτυχιούχος Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός, ΑΣΕΤΕΜ- ΣΕ.ΛΕ.ΤΕ.


» περισσότερα

Μάριος Μανιάτης

Highly effective and qualified HR Professional working in fast changing environments demanding strong organizational and interpersonal skills. Maintain focus on achieving bottom line results while formulating and implementing innovative business solutions to meet a diversity of needs.


» περισσότερα

Κωνσταντίνος Μοσχονάς

Εισηγητής Πληροφορικής & Web Design.


» περισσότερα

Γεράσιμος Τζαμαρέλος

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος,Ph.D είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντκαι Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Επιπλέον, έχει 3 Μετα-Διδακτορικούς τίτλους στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns
Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.
Στην Ακαδημαική καριέρα του έχει πάνω από 9.500+ ώρες Διδασκαλίας στην Ελλάδα και πάνω από 2.500+ σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική 


» περισσότερα

Κωνσταντίνος Σκαλτσής

Εισηγητής Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Logistics Management, Master Of Science In Logistics Management, Florida Institute Of Technology Fit, Uk, Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Πειραιά.


» περισσότερα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ

Η Κατερίνα Θεοφανίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ενέργειας και Προστασία Περιβάλλοντος από το ΕΜΠ και το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι πιστοποιημένη στο Project Management IPMA–D και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΠ και από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK e.V.). Έχει 21ετή επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες, καθώς και παράλληλη 16ετή διδακτική εμπειρία ως εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Επίσης είναι σύμβουλος επιχειρηματικότητας και μέντωρ νεοφυών και υφιστάμενων επιχειρήσεων. Ασχολείται ενεργά με τον κλάδο των Logistics, ενώ από το Νοέμβριο του 2019 κατέχει τη θέση της Γενικής Γραμματέως στο Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδας (ILME). Από τον Ιανουάριο του 2022 είναι επίσης Πρόεδρος του International Project Management Association - IPMA Greece.


» περισσότερα

Ναταλία Στεφανίδη

Η Ναταλία Στεφανίδη είναι Communications Executive με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων, του Marketing και του Corporate Communication. Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου με πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Queen Mary, University of London, με ειδίκευση στην Έρευνα (MRes). Πιστοποιημένη από το Chartered Institute of Public Relations (CIPR) του Ηνωμένου Βασιλείου με PR Diploma και ενεργό μέλος του Βρετανικού Επιμελητηρίου Δημοσίων Σχέσεων. Στη φαρέτρα των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται πλείστες πολιτικές καμπάνιες, αναρίθμητες διδακτικές ώρες Δημοσίων Σχέσεων, Μarketing, Επικοινωνίας, Γραμματείας Διοίκησης, Coaching, Event designing και λοιπών παρεμφερών θεματικών ενοτήτων. Δημιουργεί από θέσεις ευθύνης προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της.  Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας στην Euroins Ελλάδος.


» περισσότερα

Τζένη Παρασκευοπούλου

H Τζένη Παρασκευοπούλου είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πτυχιούχος στο Marketing και εργάζεται στην Οικονομική Διεύθυνση ομίλου εταιριών, ενώ παράλληλα ασκεί το λογιστικό επάγγελμα και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την εκπαίδευση Ενηλίκων σε θέματα που άπτονται των λογιστικών και χρηματοοικονομικών εφαρμογών σε θεωρητικό αλλά κυρίως σε πρακτικό επίπεδο.


» περισσότερα

Πέτρος Γεωργίου

Καθηγητής Σχεδιαστικών Προγραμμάτων. Πτυχιούχος Γραφίστας του ομίλου ΑΚΤΟ art & design (Aθηναϊκός Καλλιτεχνικός Όμιλος) με επικυρωμένο πτυχίο από το Μiddlesex University σε επίπεδο Diploma of Higher Education προγράμματος Graphic Design.


» περισσότερα