fbpx

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (CERTIFICATE OF ADMINISTRATION SECRETARY 24/9/2009-2011)

Τα μαθήματα που παρακολούθησα στο FUTURE BUSINESS SCHOOL μου έδωσαν την δυνατότητα να εμπλουτίσω τις γνώσεις μας σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας μου και να έχω όλα τα εφόδια ώστε να μπορέσω να αναζητήσω μία καλύτερη θέση εργασίας.

ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ

Στον ελάχιστο χρόνο που παρακολουθώ τα μαθήματα του FUTURE BUSINESS SCHOOL έχω παρατηρήσει ότι με βοηθά όχι μόνο στην επαγγελματική μου καριέρα αλλά και την προσωπική μου ζωή. Η γνώση λοιπόν σε ηρεμεί και σου δίνει εφόδια με ευχάριστο τρόπο μέσα στην τάξη με συνεργασία με τους άλλους συναδέλφους και αποκτάς μεγαλύτερη εμπειρία. Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς αυτά που διδάσκεσαι αμέσως και προχωράς πιο σίγουρα. Το περιβάλλον της σχολής είναι ευχάριστο και οι καθηγητές έχουν την μεταδοτικότητα που χρειάζεται για να σε βοηθήσουν στον τομέα σου. Ευχαριστώ.

ΤΕΦΑΝΗ ΝΑΝΤΙΑ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με major ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)

Σπουδάζω ήδη ένα έτος στο Future Business School στο Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα " Διοίκηση Επιχειρήσεων" με double major "Γραμματέας Διοίκησης". Η επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος έγινε μετά από εκτενή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τη διευθύντρια του κολεγίου, γιατί πραγματικά δεν γνώριζα με τι ακριβώς ήθελα να ασχοληθώ. Σ' ένα ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, με επαγγελματίες καθηγητές, οι οποίοι ασχολούνται με τις ιδιαιτερότητες του κάθε σπουδαστή, μας κατευθύνουν και μας καθοδηγούν ανάλογα με τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για την άψογη συνεργασία που υφίσταται μεταξύ μας, το ενδιαφέρον και τις συμβουλές τους γιατί πραγματικά είναι επαγγελματίες σ΄ αυτό που κάνουν, και φυσικά τη Διοίκηση και τα στελέχη του κολεγίου, που κάνουν ακόμα πιο ζεστό το περιβάλλον του κολεγίου, με το ενδιαφέρον, το χαμόγελό τους και την ευχάριστη παρουσία τους. Εύχομαι στο Future Business School πάντα επαγγελματικές επιτυχίες και το όνομά του να γίνεται ολοένα και πιο γνωστό σε όλη την εμπειρία μου στο κολέγιο ήταν αρκετά καλή. Οι χώροι όμορφοι, τα παιδιά πολύ φιλικά και τα κορίτσια στις δημόσιες σχέσεις του Future Business School πολύ γλυκές. Οι καθηγητές πολύ καλοί με μεταδοτικότητα, ειδικά ο κ. Κουφαδάκης. Ευχαριστώ για όλα!

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)

Για την ύπαρξη του Future Business School πληροφορήθηκα από την μητέρα μου. Κλείστηκε ένα ραντεβού με την διευθύντρια σπουδών κα Μπαριτάκη Ιωάννα και από τη στιγμή εκείνη η ζωή μου πραγματικά άλλαξε πορεία. Αφού απέτυχα στις Πανελλήνιες, τελειώνοντας το λύκειο θ' ακολουθούσα τον κλάδο Διοίκησης Επιχειρήσεων σε κάποια Ιδιωτική Σχολή. Ξεκίνησα την ενημέρωσή μου στο Future Business School και έφτασε αυτή η μοναδική ενημέρωση να κατασταλάξω στο συγκεκριμένο κολέγιο, στη Κολέγιό ΜΟΥ. Ας μου επιτραπεί αυτός ο χαρακτηρισμός, αφού εδώ το κλίμα είναι πολύ ζεστό! Είμαστε καταρχήν φίλοι. Θεσμός που σπανίζει στην εποχή μας. Σε μια εποχή όπου όλα έχουν αυτοματοποιηθεί, υπάρχει ένας χώρος (το Future Business School) όπου γνωρίζεις τον κόσμο της πληροφορικής, τον κόσμο της διαφήμισης, του marketing, της διοίκησης και γενικότερα παίρνεις εφόδια και από τις υπόλοιπες ειδικότητες, ουσιαστικά για την επαγγελματική σου κατάρτιση, αλλά γνωρίζεις και πώς να φέρεσαι στους συνανθρώπους σου. Γνωρίζεις τη φιλία και την υποστήριξη που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος μέσα στην αγχώδη ζωή του σήμερα! Προσωπικά, η εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου που πέτυχα με την παρακολούθηση των μαθημάτων της ειδικότητας του "μέλλοντος", όπως είναι η διοίκηση επιχειρήσεων είναι ότι με κάνει να πω πως: ΝΑΙ ΑΞΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Εξοικονόμηση χρόνου, ΓΝΩΡΙΜΙΑ με πραγματικά άξιους ανθρώπους, ζεστό και φιλικό κλίμα, διοίκηση που πραγματικά σε βοηθά και σε υποστηρίζει σε κάθε βήμα, σε κάθε προσωπική προσπάθεια, είναι μερικοί από τους παράγοντες που με παροτρύνουν να σας προτρέψω να επισκεφθείτε το χώρο του Κολεγίου μας και να ενημερωθείτε γι' αυτό! Αξίζει! Δεν θα χάσετε!

ΜΠΑΔΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΤΕΧΝΙΚΟΣ COMPUTERS)

Πλάκα έχει ότι στην αρχή δεν ήθελα να πάω καν σε ιδιωτική σχολή, αλλά τελικά αποφάσισα να πάω και να που γράφτηκα στο Future Business School. Την πρώτη ημέρα δεν μου έκανε και μεγάλη εντύπωση αλλά ημέρα με την ημέρα γνωρίζοντας όλο και πιο πολλά για το Κολέγιο και το έμψυχο δυναμικό του, τη διοίκηση, τους καθηγητές, τους άλλους σπουδαστές, άλλαξα σιγά - σιγά γνώμη. Μέχρι που φτάσαμε έως εδώ και είμαι πλέον σίγουρος ότι μου έχετε δώσει όλες τις απαραίτητες και ουσιαστικές γνώσεις που χρειαζόμουν για έναν κλάδο, που έχει τεράστια ζήτηση στην αγορά εργασίας, που σπούδασα κοντά σας και που λέγεται Τεχνικός Computer. Με πολλή εκτίμηση και αγάπη. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα!