fbpx

BLOG

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ FUTURE BUSINESS SCHOOL ΣΤΑ LOYALTY AWARDS 2019

Βράβευση του Future Business School στα Loyalty Awards 2019

Σε μία λαμπρή τελετή με την παρουσία περισσότερων από 200 επιχειρηματιών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 στο Gazarte,η τελετή απονομής των Loyalty Awards 2019. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τη Boussias Communications με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός και άλλοι.Ανάμεσά τους, βραβεύθηκε και το Future Business School στην κατηγορία Best In house Loyalty Team.

Ο μοναδικός εκπαιδευτικός φορέας που είχε την τιμή να βραβευτεί στα Loyalty Awards 2019!

Η Managing Director του Future Business School κ. Ιωάννα Μπαριτάκη παρέλαβε το βραβείο και σημείωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επιβράβευση και πολύ υπερήφανη για την ομάδα μου!

Οι άνθρωποι του Future Business School  19 χρόνια τώρα  έχοντας πάθος και  ανθρωποκεντρική κουλτούρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν  τους σπουδαστές και αποφοίτους μας.

Οι  σπουδαστές μας  στην Ελλάδα στην Ευρώπη και στην Κύπρο είναι οι  πιο θερμοί υποστηρικτές μας!!!

Και οι εταιρίες που μας εμπιστεύθηκαν την εκπαίδευση των στελεχών τους, είναι οι πιο σταθεροί συνεργάτες μας!!!Αφιερώνουμε αυτό το βραβείο στους σπουδαστές και αποφοίτους μας, οι οποίοι μας επιβραβεύουν όλα αυτά τα χρόνια  με την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση τους, και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη εκπαίδευση  και να δημιουργούμε αξιόλογα προγράμματα πιστότητας με  Eπαγγελματισμό,  Ήθος και  Ακεραιότητα.»